Picture
lite överredigerad bild
EllieFjant har varit en riktigt brötskrutt idag! Först hade han mer damp än vanligt när han var i boxen vid utsläpp, sen ville han dra i full fart till hagen, och samma visa in från hagen igen..... SUCK. Så det blev ingen vila idag, han fick "promenera" av sig på en skogstur, laddad till tusen!

 
För lite mer än två år sen brydde jag mig faktiskt inte så mycket om outfits, klart jag matchade om det var fototajm liksom, men annars njaaa.... och var inte jättecrazy i att köpa nya grejer heller!
Men nu är det ändring här minsann :O
Är helt outfitgalen, det behöver inte vara märkesgrejer eller så, men det ska vara snyggt å matchande och nya köps in hela tiden, fattig blir man ;) Näst in på listan blir nog orangea eskadron lindor å ett limegrönt schabrak ;) Men förhoppningsvis orkar jag hålla ut till Göteborg Horse Show och shoppa på mässan istället :)

Tänkte ändå börja lägga ut bilder på de outfits jag har, kommentera gärna vilka som är snygga :D
Här är några (de flesta) av mina blåa outfits :)
Kram på er & godnatt :D
 
Picture
Min finaste lilla bruna häst var duktig idag, det har han faktiskt varit nästan jämt det sista!
Var i väg och tränade i lördags, första gången sen juni! I början var han lite brötig och struntade i mig, men sen var han superfin :D Fick lite tips med mig hem så nu ska jag blanda upp dem i min egen ridning. Dock skrämde EllieFjant mig rätt rejält i söndags genom att knacka en del på höger fram :( men det var helt borta i måndags och han kändes som vanligt under ridningen.
Idag var han superduktig, red igenom msvb2 lite 'hastigt och lustigt', och det var inga större svårigheter, bytena har börjat fungera bra nu igen, det har trasslat en del åt vänster sen igångsättningen, då jag har haft svårt att få med mig honom över till vänster.......
I övrigt laddar jag och EllieFjant nu upp för höstlovets dressyrkurs för Ruth under torsdag-fredag,
hoppas att det blir så roligt och givande som tidigare, sist vi hade dressyrkurs var på sportlovet, och då hade jag bara haft Ellington i 10 dagar :D

Picture

Det blev även lite fotografering idag, och vilken också planerades lite hux flux ;)
Idag var det Åskars tur att få bli linslus!
Åskar är en 3 årig new forest ponny, supersnäll och underbart söt på alla sätt. Fler bilder kommer att läggas upp under "bakom linsen", under "hemma på årekärr/stall phem". Ska försöka lägga in fler bilder där snart.

Hade tänkt ta massor av kort på lovet, men får se hur mycket det blir, svårt att hinna med allt man vill!

Kramar från Veronica <3

    Veronica Hagström

    Hej och välkomna till min hemsida! Jag som driver den heter Veronica, kallas bla Vivi och är född 1992.
    Tar 2013 studenten från Sveriges Ridgymnasium i Kungsbacka där jag landade efter 3 år på en samhällslinje men tröttnade. Jag älskar djur mer än något annat, ridning och hästar är det jag satsar på, men älskar också att fotografera, läsa, titta på film mm.
    Har tävlat upp till MSVB med placeringar på häst och nationell/elitnivå FEI med ponny med placeringar.
    Bläddra gärna omkring på sidan! :)

    Archives

    February 2013
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011

    Categories

    All
    Foton
    Outfits
    Tävling
    Träning
    Veronicas Inlägg